Supernatural: зірки Євробачення TVORCHI презентували "одночасно сумний та радісний трек" (ВІДЕО)

Музика

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

TVORCHI. Фото: пресслужба

Учасники гурту TVORCHI кардинально змінили імідж заради премʼєри композиції про таємну закоханість

Український гурт TVORCHI випустив новий трек під назвою Supernatural, що увійде до їхнього майбутнього альбому Planet X, реліз якого заплановано на 23 вересня. Ця композиція веде слухачів у світ таємної пристрасті та заплутаного кохання… Усі подробиці про запальну премʼєру дізнавайтеся на Хочу!

Всі пісні нового альбому створені під впливом емоцій, які музиканти переживали протягом останніх трьох років. Це особисті трансформації, події у світі та Україні, а також особисті переживання. Supernatural розповідає про приховану пристрасть, коли всередині вирують почуття, але ти змушений їх приховувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У музичному відео на новий трек TVORCHI з'явилися у незвичайних образах: Джеффрі з вогняними очима і в піщаному светрі, а Андрій з білосніжним волоссям. Це перевтілення підготовлене до нового шоу гурту, яке відбудеться 5 жовтня у Києві на секретній локації. Концерт має назву Planet X, як і альбом, і там вперше прозвучать нові треки наживо.

Supernatural — одночасно сумний та радісний трек, у ньому зустрічаються суперечливі емоції. Приспів — це ейфорія, що піднімає настрій, зцілює, а куплети — про легкий сум, який накриває. Так буває, коли закохуєшся, але не впевнений, що колись зізнаєшся у своїх почуттях, та сумніваєшся, чи вони будуть взаємними,
— коментують TVORCHI.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно TVORCHI неочікувано заговорили про повторну участь в Євробаченні. В ексклюзивному коментарі Хочу! розповіли, чим займалися після конкурсу та чи хочуть ще раз випробувати свої сили на цьому шоу.