TVORCHI неочікувано заговорили про повторну участь в Євробаченні: "Це нова історія" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Новини шоубізнесу
1 815
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

TVORCHI, фото
Фото: instagram.com/tvorchi_official/

Учасники Євробачення-2023 від України ексклюзивно для Хочу! розповіли, чим займалися після конкурсу та чи хочуть ще раз випробувати свої сили на цьому шоу

Євробачення для українців — це не просто пісенний конкурс. Це подія, яка об’єднує всю країну та дарує відчуття гордості та єднання. Поки ми з нетерпінням чекаємо на виступ Alyona Alyona та Jerry Heil, які поїхали представляти нашу країну в Мальме, пропонуємо вам пригадати, як торік на конкурсі виступили TVORCHI та дізнатись, чи змінилось їхнє життя після конкурсу.

Минулого року нашу країну на Євробаченні представляв гурт TVORCHI. Під час знімання інтелектуально-розважального шоу "єПитання" музиканти розповіли, як склалась їхня кар’єра після участі в цьому конкурсі та чим вони живуть зараз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Ми часто даємо благодійні концерти в Європі, серед слухачів є як українці, так і іноземці. Кожен концерт особливий, зі своєю атмосферою. Я люблю, коли весь зал співає з нами в унісон. Люблю творчі презенти від наших слухачів. Нещодавно дівчинка подарувала нам дуже красиво намальовану картину з нашим зображенням. І таких моментів — безліч. Минулого року під час туру містами України особливим був кожен вечір. Це моменти єдності: коли ми виходили на сцену в прикордонних містах, для нас було важливо подарувати людям заряд емоцій та сили, щоб мати наснагу працювати далі, попри стрес через війну,
— ділиться Андрій Гуцуляк.
Андрій Гуцуляк, фото
Фото: пресслужба

Також TVORCHI поділилися планами на майбутнє. Повторну участь у конкурсі з нього не викреслюють, але зараз мають інші пріоритети:

Ми тільки повернулися з Євробачення, треба передихнути. Але як знати, що буде далі? Зараз на 100% зосереджені на роботі над нашим новим альбомом, який для нас є пріоритетом. Це особливий альбом для нашого гурту, який ми створювали понад два роки, це нова історія. Цьогорічним представницям на Євробаченні Alyona Alyona i Jerry Heil ми бажаємо гідно представити Україну.
Гурт Творчі, фото
Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А днями стало відомо, що світова зірка серед кліпмейкерів Таня Муіньо стала режисеркою номера alyona alyona та Jerry Heil на Євробачення 2024. Артистки поділилися враженнями від співпраці з Муіньо.