"Полий своїм вином": співачка YAROMIYA розкрила всю палітру почуттів закоханої людини (ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

YAROMIYA. Фото: пресслужба

Співачка продовжує досліджувати тему кохання та робить це з особистою відвертістю

Українська співачка YAROMIYA, яка напередодні заспівала у дуеті з усім відомим виконавцем, тішить своїх прихильників випуском нової композиції "Полий своїм вином". Ця пісня з перших секунд захоплює щирістю та глибиною емоцій, розкриваючи всю палітру почуттів, що відчуває кожна закохана людина.

Як каже артистка, "Полий своїм вином" — це не просто музична робота. Це гімн коханню у його найрізноманітніших проявах: від ніжності та ласки до пристрасті та розпачу. Композиція змусить вас танцювати, співати й відчувати кожне слово. А мелодія, що ллється, немов чарівний еліксир, занурить вас у вир емоцій, де панує лише бажання бути поруч з коханою людиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
YAROMIYA. Фото: пресслужба

"Полий своїм вином" — це нова грань творчості співачки. Вона продовжує досліджувати тему кохання, але робить це з глибшим розумінням і більшою емоційною відвертістю.

Я глибоко й щиро переконана, що саме ця пісня передає бурю емоцій, яка вирує в серці закоханої людини. Кохання — це дуже складна та непередбачувана штука. Адже воно може вознести нас на вершини блаженства, а потім кинути в безодню розпачу. Але саме в цій суперечливості й полягає його краса: воно непередбачуване, щире й змушує нас відчувати весь спектр людських емоцій,
— поділилася YAROMIYA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше YAROMIYA презентувала "Ліки" від кохання. У пісні переплітаються сучасний саунд та потужний текст, що підкреслює унікальність проєкту.