"Кожен образ - це мистецтво": співачка YAROMIYA розповіла про власний стиль та бʼюті рутину. ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ

Інтерв'ю
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

YAROMIYA - українська виконавиця, яка нещодавно  презентувала різдвяний хіт "Щедрик" - справжнє обличчя сучасної української пісні. Проєкт співачки несе жіночність та незламний дух, який продовжує захоплювати українців і надихає своєю музикою.

Сьогодні YAROMIYA ділиться своїми бʼюті лайфхаками, розповідає про улюблені бренди та розкриває  завісу підготовки власних сценічних образів в ексклюзивному інтерв'ю для HOCHU.ua. Тож пропонуємо вам дізнатися про цю висхідну зірку більше разом із нами!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Кожен образ - це мистецтво": співачка YAROMIYA розповіла про власний стиль та бʼюті рутину. ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ - фото №1

► Ви доволі часто виступаєте на благодійних заходах. Розкажіть, про свою бʼюті підготовку до концертів. Ви самостійно збираєтесь чи у вашій команді з вами завжди стиліст/візажист, який допомагає у зборах?

В мене немає персонального стиліста/візажиста. Я вважаю, що ця опція зараз не життєво необхідна, не на часі. Частіше макіяж та зачіски роблю самостійно, але інколи відвідую один крутий салон у Львові, там є мої улюблені дівчатка, які роблять красу без попередніх вподобань. Приходжу до них, я не перебірлива, запит один: "Робимо, як завжди". Я довіряю їм і завжди залишаюсь задоволеною.

► Ваш особистий must have: без якого елементу образу ви не вийдете на сцену? (make up, зачіска, концертний образ). І розкажіть детальніше, чому саме цей елемент є необхідним? 

Головне, щоб все мало гармонію. Звичайно, до образу підходжу чітко, конкретно та зважено. Все має відповідати певному балансу. Зараз у мене костюми шиються разом з образами балету, щоб це було красиво. Всі костюми я підбираю самостійно. Звісно, при затвердженні остаточного образу, попередньо, я раджусь з деякими людьми в команді. Остаточні образи вже відшиваються індивідуально. Мої сукні для мене шиє прекрасна дизайнерка - Оксана Чорна. Кожен образ - це мистецтво.

"Кожен образ - це мистецтво": співачка YAROMIYA розповіла про власний стиль та бʼюті рутину. ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ - фото №2

► Нещодавно у вас був великий сольний концерт у Львові, дебютний і одразу - солдаут. Це доволі важливий процес для артиста, тож розкрийте свої бʼюті фішки, які використовували під час підготовки не тільки творчої, але й вашої особистої, як співачки? 

Головне, все робити з душею, щиро і любити свою роботу та працю, в яку вкладається багато зусиль. У жодному випадку не здаватись у важких моментах. Просто знати те, що цей період дано для того, щоб стати сильнішою. Я завжди собі в думці говорю: "Не здавайся - іди вперед! Ти це зможеш!". В житті мені вдається багато чого робити не тільки, як артист!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► У вашій творчості також багато яскравих кліпів. Розкажіть про ваші образи. Можливо, ви працюєте з одним дизайнером, який формує ваш стиль, чи ви самостійно обираєте в чому бути? 

Так, багато кліпів вже відзнято - це велика праця! Є непередбачувані нюанси, які можуть перешкоджати роботі. Але в команді дуже кльові люди!

Режисер Володимир Шурубура - це людина, яка зробить все ідеально. Працювати з ним - це одне задоволення. Все виходить дуже професійно та злагоджено. Стиліст та візажист - дружина Володимира,  Марія Шурубура - це головна фея, яка готує образи для кліпу та наводить красу відповідно задумів.

Останній кліп мені знімав режисер Назар Гловяк. Молодий, перспективний, талановитий. Його роботою та командою також задоволена, адже все задумане втілилось. Звісно, образи підбирали разом. І вийшло дуже гарно.

► У ваших кліпах також дуже часто з’являється масивна сережка, яка поєднується, ніби намисто. Цей виріб був створений спеціально для вас чи це колаборація з українським брендом? 

Я дуже люблю ексклюзивні речі! Це намисто-сережки я придбала давно, ще до музичної карʼєри. Не знала, де це одягнути, знаєте, як у дівчат буває. Щось красиве побачимо і вже хочеться це купити. Десь так і в мене це сталось. Привідкрию вам бренд. Він наш, український - "Anna Zard". Це ручна робота. Дизайнерка досить бережно підходить до кожної прикраси і робить все з любовʼю.

Я маю доволі багато прикрас цього прекрасного бренду. А головне, що це українське!

► Ваші ТОП-3 лайфхаки, які допомагають бути у формі перед концертами та зйомками кліпів.

Насправді я не маю жодних. Я просто яка є - така є. Треба - значить роблю. Задумала - виконала. Десь так.

"Кожен образ - це мистецтво": співачка YAROMIYA розповіла про власний стиль та бʼюті рутину. ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також спілкувалися з молодою українською співачкою Машею Даніловою. Вона відверто розповіла про хейт, свої переживання та вихід першого альбому.