"Я хочу, щоб цей трек став голосом кожної дитини": Джеррі Хейл вразила щемливим треком про українських дітей, яких викрала росія (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Пресслужба Jerry Heil

Артистка розповіла драматичну історію 14-річної Кіри Обедінської

Знаменита українська співачка Джеррі Хейл, яка тепер може подати трек на Grammy, вразила своєю новою композицією, яку присвятила викраденим дітям з України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артистка випустила трек під назвою "All Eyes On Kid". Нова робота співачки написана наполовину англійською та українською мовами. На меті виконавиця мала привернути увагу світу до болючої теми викрадення військами рф українських дітей та вивезення їх на непідконтрольну Україні територію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безумовно, співачка хоче аби її композиція стала голосом кожної дитини, яка потрапила у неволю. Джері Хейл ніби дає надію таким дітям на те, що вони неодмінно повернуться додому.

Я хочу, щоб цей трек став голосом кожної дитини, яка мріє про повернення додому. І щоб кожен, хто його почує, відчув цей біль, але також і надію, що одного дня всі ці діти знову опиняться в обіймах своїх рідних,
— ділиться артистка.

Зауважимо, що разом із треком Джеррі Хейл опублікувала і кліп на щемливу композицію. До речі, головною героїнею відео стала 14-річна Кіра Обедінська родом з Маріуполя. Вона втратила в ранньому дитинстві матір, а потім під час одного з обстрілів російськими військами батько Кіри теж загинув.. Отож, вона вирішила втекти з міста, але підірвалася на розтяжці і її викрали росіяни. Загарбники відвезли Кіру до Донецька, а потім завдяки зусиллям дідуся дівчинку все ж таки повернули.

Цей ролик символізує непростий, надзвичайно болісний шлях дітей, яких викрала рф. У кліпі демонструється непереможна сила та віра в неминуче повернення. Загалом Кіра під кінець ролика знаходить своє тепло в обіймах дідуся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джеррі Хейл розповіла, хто став її помічником на шляху до популярності. Артистка за відносно короткий період від музичної блогерки перетворилась на популярну виконавицю з винятковим стилем.