Не надто гламурно, але зі смаком: Джамала, Джеррі Хейл та інші українські зірки похизувались стильними образами на премії YUNA-2024 (ФОТО)

Ікони стилю
6 304
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зірки на премії YUNA-2024, фото
Фото: соцмережі зірок

Зібрали для вас найкращі образи українських зірок на премії YUNA-2024

23 травня в Києві відбулась престижна музична премія YUNA-2024. Списком переможців ми вже з вами ділились, а тепер покажемо найкрасивіші вбрання знаменитостей. Фото дивіться далі в нашому матеріалі.

Якщо ви чекали на помпезну червону доріжку та гламурні сукні, мусимо вас засмутити… Цьогоріч YUNA-2024 пройшла доволі скромненько. Та й цікаво, що чимало зірок премію проігнорували.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак яскраві та цікаві образи на події, звісно, були. Замість традиційного червоного хідника знаменитості позували на фоні банера. Деякі одразу виходили на сцену й не "світились" лишній раз перед камерами.

Раміна Есхакзай, хоч і не виглядала надто помпезно, але увагу до себе привернула. Журналістка та телеведуча з'явилась на премії в скромному чорному костюмі та з плакатом "Не мовчи. Free Azov".

Раміна Есхакзай, фото
Фото: Telegram-канал Культурна Прачечна

Найяскравішим образом на премії потішила Джамала. Свою нагороду за найкращий альбом вона забрала в неймовірній блакитній сукні з накидкою в такому ж кольорі.

Марічка Падалко теж обрала яскраву сукню для відвідин YUNA-2024. На червоному хіднику вона позувала в бузковій сукні з глибоким декольте та розрізом на спідниці.

Марічка Падалко, фото
Фото: Telegram-канал Культурна Прачечна

Злата Огнєвіч на червону доріжку не вийшла, однак нагороду за найкращий дует з SHUMEI забрала. На сцену вона вийшла у звабливому вбранні, яке складалось з чорного боді та прозорої спідниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також на премії можна було помітити Дашу Квіткову з Дімою Монатиком. Зірки разом вийшли на сцену, щоб вручити нагороду в номінації Найкраща виконавиця. На Даші був костюм вільного крою з поясом на талії, а на Дімі — довгий піджак, біла сорочка та об'ємні джинси.

Співачка KOLA теж з'явилась на премії. Вона позувала в сірому костюмі — мініспідниці та довгому приталеному жакеті.

Співачка Кола, фото
Фото: Telegram-канал Культурна Прачечна

Джеррі Хейл залишилась вірна своєму стилю на премії YUNA-2024. Вона одягнула довгу чорну сукню і металевий корсет. Свій образ зірка доповнила різноманітними прикрасами.

Джеррі Хейл
Фото: Telegram-канал Культурна Прачечна

Total black обрала колишня дружина Потапа. Ірина Горова позувала в чорній сукні, на яку накинула жакет.

Ірина Горова, фото
Скриншот

Зірки Нацвідбору на Євробачення-2024 — Ziferblat — теж засвітились на премії YUNA-2024. Хлопці позували в ефектних костюмах.

Гурт Ziferblat, фото
Фото: Telegram-канал Культурна Прачечна

І завершуємо цю добірку модним образом зіркового татуся Анатолія Анатоліча. На червоній доріжці його помітили в темно-синьому костюмі в білу смужку з рожевою краваткою.

Анатолій Анатоліч, фото
Фото: Telegram-канал Культурна Прачечна
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще на премії YUNA-2024 неочікувано з'явилась Камалія в компанії свого колишнього чоловіка. Дізнайтесь, що вони робили разом на цій події.