Як Соломія Опришко виглядала до популярності: Klavdia Petrivna та OSTY випустили довгоочікувану пісню (ВІДЕО)

Музика
1 858

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Klavdia Petrivna. Фото: кадр з кліпу

Колись артисти записали імпровізаційне відео в Telegram, а днями ця пісня нарешті зʼявилася на музичних майданчиках

Після двох масштабних концертів у Києві Клавдія Петрівна не планує зупинятися та далі тішить прихильників новими піснями. І цього разу її дует став особливим, адже в ньому артистка разом зі своїм колегою пригадали, якими були до популярності.

Klavdia Petrivna та OSTY запремʼєрили пісню “Не лякай”, яку могли відразу впізнати прихильники, що давно стежать за артистами. Адже ще до своєї популярності вони у коледжі виконали уривок цієї композиції та виклали у Telegram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Самі артисти теж вирішили пригадати архівне відео, тому показали його на початку кліпу. Там Клавдія Петрівна постає без свого фірмового капелюха та яскравого сценічного макіяжу. Натомість уся увага прикута до природної краси Соломії.

Klavdia Petrivna та OSTY. Фото: кадр з кліпу

Цікаво, що у кліпі артисти показали свій шлях до великої сцени. Адже відеоробота “Не лякай” охопила не тільки архівне відео до їх популярності, а й кадри з великого концерту Klavdia Petrivna в Палаці Спорту, де понад 10 тисяч глядачів вперше почули повну версію композиції з OSTY.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Мережі активно обговорюють образ Клавдії Петрівни, якою виявилася Соломія Опришко. Багато глядачів порівнюють її з Іриною Білик.