Джеррі Хейл подала композицію з важливим месседжом на премію Греммі (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Трек Джеррі активно набирає перегляди на YouTube

Популярна українська артистка Джері Хейл, яка тепер може подавати треки на Grammy, використала своє право. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Джеррі Хейл подала свій новий трек “All Eyes On Kids” на найпрестижнішу музичну премію у світі. У такий спосіб знаменитість вирішила привернути увагу іноземців до війни в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що у вищевказаній композиції Джеррі підіймає дуже важливі теми. Зокрема, основна з них - депортація дітей росією з України. Нагадаємо, що головною героїнею кліпу стала 14-річна Кіра Обедінська, яку свого часу окупанти викрали та відвезли в Донецьк. Проте, дівчинку пізніше вдалося врятувати.

Я подала трек "All Eyes On Kids" на Grammy! Тема викрадених Росією українських дітей занадто мало піднімається в інфополі, вона заслуговує міжнародного розголосу, і Grammy – один з кращих способів досягти цього! Коли я обирала тему для написання треку для премії, мені важливо було не просто подати трек з гарним звучанням – я вважаю необхідним через музику говорити про те, що болить мені й моєму народові. І яка я щаслива була вчора, коли перейшла за гештегом #AllEyesOnKids у Twitter і виявила, що стільки іноземців вже використовують його і говорять про наших дітей! Отже, це працює! Зараз у нас з вами надвідповідальна задача – зробити так, щоб цей трек пройшов в лонглист. Коли я сідала писати цю пісню, у мене була задача зробити так, щоб в пісні підіймалася якась дуже важлива тема стосовно України. Тому що якщо ти вже як артистка з України виходиш на велику сцену, ти маєш піднімати питання, які стосуються твого народу, питання, які стосуються тебе. Але я також розуміла, що ти не донесеш це через пісню, яка буде просто грузити слухача. В першу чергу мені дійсно хотілося, щоб це змушувало тіло рухатися, щоб це прослуховували іще раз, іще раз, іще раз.
– повідомила артистка у себе в Instagram та розповсюдила відповідне відео.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джеррі Хейл розповіла, хто став її помічником на шляху до популярності. Зауважимо, що за відносно короткий період Джеррі Хейл перетворилася на популярну артистку з винятковим стилем.