"I’m a queen of slay": новий дівочий маніфест від GRISANA (ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка GRISANA. Фото: пресслужба

Новинка справді заворожує

Прогресивна співачка GRISANA, яка дебютувала лише на початку року, продовжує тішити шанувальників стильною музикою та візуалізацією, зашиваючи у тексти важливі соціальні проблеми, які тригерять артистку. Детальніше про новинку — у нашому новому матеріалі!

Може здатись, що новий сингл “Дочка ювеліра” - це лютий прикол і музика лише для настрою. Але співачка запевняє, що цю пісню можна сприймати по-різному.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На перший погляд, “Дочка ювеліра” не має глибоких сенсів і написана просто по приколу, щоб можна було уявити себе в цій фенсі атмосфері і заслеїти на тусовці, разом з друзями. І це правда так, я дійсно уявляю собі, як дівчата включають цей трек зранку, збираючись йти по своїм справам, слухають, заряджаються на ще один найкращий день і на повторі кажуть собі у дзеркало «I’m a queen of slay». Але є інша сторона, де закладено все ж таки те, що мене тригерить,
- поділилась GRISANA.

“Дочка ювеліра” - це пісня, у якій висміюється сприйняття суспільством особливого статусу, що часто невиправдано викликає повагу багатьох людей до певних особистостей, розуміння сенсу кращого життя й причини, через які деякі прагнуть цього.

У відеороботі GRISANA вкотре підкреслює свій індивідуальний візуальний стиль. Естетична картинка, яка вдало розкриває сингл:

Це одна з моїх найулюбленіших робіт, тому, що ми віддались процесу на всі відсотки і вийшло дуже на приколі. Хлопця, який знімався разом зі мною в цій відеороботі звати Антоніо, ми всією командою просто закохалися в нього і його харизму. Ми були ідеально гармонійною парочкою. Також, у кліпі є веселий танець, який - однією з основних фішечок цієї роботи, він дуже простий і легко запамʼятовується. Сподіваюсь ТікТок підхопить наш тренд,
- каже виконавиця.
Ми трохи перевернули соціальні ролі в цьому кліпі і дуже повеселилися. Вона гонщиця, а він махає прапорцем старту. Вона зірка, а він її фанат-менеджер. Вона володіє кіоском на базарі, а він продавець. Вони - такий вічний тандем, у якому все гармонійно. Він, нарешті, наважується на пропозицію. Вона несподівано погоджується і він непритомніє від щастя. Мені подобається репрезентувати різних людей, різні соціальні ролі. І тут ми відтягнулись на повну,
- поділилась режисерка кліпу та креативна директорка проєкту GRISANA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про новинку від Diana Gloster. Днями молода співачка презентувала нову пісню “Шоколад”, до якої увійшли рядки з вірша відомого українського поета Василя Симоненка.