Дівчинка з Tik Tok GRISANA презентує дебютний сингл “Кохання в лапках” (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На фото - співачка GRISANA
Фото: пресслужба артистки

Юна артистка-авторка вирішила красиво про себе заявити вже з першої пісні!

Пристрасть без кохання, історія з мільйонами обіцянок і красивих слів, за якими пустота — напевно, ця тема знайома кожному. Трек “Кохання в лапках”, який став дебютним синглом молодої української співачки GRISANA, саме про це.

Сингл поєднує сексуальний тягучий нуар і водночас самовпевнений R&B ритм, “стріляє влучно” у слухачів та набирає шаленої популярності у соцмережах. А сама виконавиця зізнається, що хотіла розпочати свою музичну кар’єру саме з цієї пісні, щоб закрити гештальт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось як коментує реліз GRISANA:

Найкращий спосіб “закрити гештальт” — створити сингл за мотивами своєї історії, втілити її в музику, мелодію та слова. Коли перечитувала текст, який був написаний моєю рукою, зрозуміла, що це був лише досвід. З відчуттям вдячності, гордо і сміливо йду далі. І хочу саме з цієї пісні почати свій шлях музичної карʼєри,
— зізнається молода талановита виконавиця.
Молода українська співачка GRISANA сфотографувалася зі змією, фото
GRISANA. Фото: пресслужба артистки

За словами GRISANA, її музичний проєкт був створений, щоб розповісти про життя молодої дівчини, про її відверті історії, чесні емоції та переживання, в яких кожна дівчина знайде щось знайоме й близьке собі.

Мій улюблений парфум — впевненість, улюблена прикраса — граціозність, улюблений одяг — сексуальність, тому образ GRISANA — це про силу жіночого духу й нутра, жіночої природи та краси. Мені подобається мати силу, аби при цьому чітко відслідковувати свою слабкість, приймати свої страхи і пройти крізь них, бо знаю, що там, далі на мене чекають нові можливості і гордість за саму себе,
— ділиться співачка.

Крім синглу, артистка презентувала кліп-листівку для колишнього коханого. Відеоробота створена в мінімалістичних тонах, акцентуючи увагу тільки на самій співачці та її відвертості перед глядачем. У кліпі відображається образ дівчини, який виникає в голові колишнього і мариться знову та знову. Це той самий випадок, коли хлопець довго не може забути кохану і вона ніби “муляє” йому в голові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні своїм новим треком здивувала відома українська гумористична команда “VIP Тернопіль”. Пісня має назву “Вір в ЗСУ”.