Епічне повернення: Леді Гага повертається з новою композицією та кліпом, який для неї зняла українка Таня Муїньо (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty images

Новий трек артистки має назву "Disease"

Легендарна американська артистка Леді Гага яка оголосила що виходить заміж опублікувала довгоочікуваний трек "Disease" та кліп на його. Для українців важливим та цікавим є те, що що його створила режисерка та кліпмейкерка з України Таня Муіньо.

Варто зазначити, що Гага говорила про прем'єру композиції ще тиждень тому. Додамо, що увійде до восьмого музичного альбому знаменитої артистки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На відео ми бачимо старий телевізор, на якому з'являються слова з пісні. Окрім того, знаменитість поділилася тизером до нового кліпу. З ролику видно, як співачка тікає від автівки, яка переслідує її.

Шанувальники творчості Леді Гаги активно обговорюють її нову композицію. Вони тішаться, що артистка знову показала свої неймовірні вокальні можливості. Деякі з фоловерів навіть написали, що вона розпочала нову еру у своїй музичній кар'єрі. Безумовно, такі коментарі є доцільними, адже Lady Gaga вже чотири роки не випускала альбомів. Що ж до українки Тані Муіньо, то нагадаємо, що вона створювала відеороботи для таких знаменитостей як Ленні Кравіца, Гаррі Стайлза, Кеті Перрі, The Weekend, Дженніфер Лопес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леді Гага підкорила Лас-Вегас у своїй кастомній сукні від українського бренду.