У жакеті на голе тіло: Леді Гага показала новий спокусливий образ (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Леді Гага, яку раніше помітили на побаченні з бойфрендом, відвідала прем’єру байопіка у Лос-Анджелесі. На фотокол співачка вийшла разом зі своїм колегою по фільму “Народження зірки” Бредлі Купером. 

Вчора, 12 грудня, Леді Гага прийшла на презентацію нового фільму Бредлі Купера “Маестро”. Цього вечора картину змогли подивитися зіркові гості, а ось звичайним глядачам вона буде доступна для перегляду вже 20 грудня на Netflix.

Для своєї появи на публіці Леді Гага обрала елегантний чорний костюм від Alexander McQueen. Він складався з розкльошених штанів та жакету, який зірка одягнула на голе тіло. Останній мав гламурний акцент - вишивку срібними нитками та камінням. Доповнювали образ чорні туфлі на платформі, чорний клатч та сережки з діамантами. Також співачка зробила легке укладання і макіяж зі стрілками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

На фотоколі Леді Гага позувала разом з виконавцями головних ролей у фільмі “Маестро” - Бредлі Купером та Кері Малліган.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, цього разу Кері віддала перевагу синій сукні від Celine. А нещодавно ми показували інший її образ - у вбранні від Balmain. Так, його верхня частина була жакетом, що мав відкриті плечі, лацкани та глибоке V-подібне декольте, а нижня - мідіспідницею, яка була повністю розшита кристалами. Більше про образ акторки - читайте у цій статті .

Фото: Getty Images