Видихаємо, все ще холостяк! Відомо, заради чого Клопотенко погодився зіграти "весілля"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нещодавно шеф-кухар Євген Клопотенко і співачка Вікторія Родко заінтригували знімками у весільному вбранні біля РАГСу. Але, судячи з усього, прощатися з холостяцьким життям кулінар все ж не поспішає. А заради чого він погодився на "одруження" — подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Весілля Євгена Клопотенка виявилося лише пранком. А якщо бути точніше — прогрівом перед благодійним збором. Це стало зрозуміло з соцмереж знімальної команди, яка поділилася бекстейджем в Instagram. Музичний директор Вікторії Родко, яка зіграла роль нареченої, натякнула, що незабаром їхня команда анонсує великий збір на потреби Збройних сил України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Утім, багато підписників Євгена Клопотенка відразу засумнівалися в правдивості цього весілля. По-перше, кулінар не приховує, що його не приваблює перспектива стати "класичним" сім'янином. Крім того, комік Вася Байдак був єдиним гостем на торжестві.

А по-друге, образи нареченого і нареченої спровокували сумніви, що це справді може бути справжнє весілля. У коментарях користувачі почали жартувати, що Євген Клопотенко не зраджує улюбленим кроксам, і посміялися з вбрання молодих.

  • Ви вірні своїм кроксам. Такої вірності бажаю вашому шлюбу!

  • Не міг Євген одружитися в такому крінжовому костюмі.

  • Щось крокси нареченого наводять на якийсь розіграш або зйомку реклами. Буду рада помилитися! Вітання!

  • Вітаю! Бажаю вам сирника і пляцків на весіллі, холодцю, бурячків і червоної риби!

— жартують у коментарях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко розповів про свої фінансові витрати. Відомий шеф-кухар і ресторатор відверто зізнався, скільки він витрачає щомісяця.