Прихильник "інноваційних" стосунків Євген Клопотенко одружився зі співачкою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Знаменитий шеф-кухар Євген Клопотенко узаконив стосунки зі своєю коханою. Принаймні про це він натякнув у соцмережах, поділившись першим весільним фото. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Не раз Євген Клопотенко говорив, що його не приваблює перспектива стати "класичним" сім'янином , а в стосунках він хоче почуватися незалежним. Водночас кулінара більше цікавлять "інноваційні" стосунки, як-от гостьовий шлюб, де партнери не беруть офіційний обов'язок і відповідальність одне за одного, а лише з комфортом проводять спільний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак тепер Євген Клопотенко несподівано натякнув, що одружився зі своєю загадковою обраницею. У соцмережах ресторатор поділився знімком, на якому в офіційному костюмі позує біля РАЦСу, а поруч із ним стоїть кохана у весільній сукні.

Щастя любить тишу і коли про нього мовчать,

- коротко написав Євген Клопотенко.

Прихильник "інноваційних" стосунків Євген Клопотенко одружився (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/klopotenko

Несподіваним є й те, що нареченою Євгена Клопотенка стала солістка гурту OY Sound System Вікторія Родко, яка брала участь у "Голосі країни-13". Однак ще нещодавно ресторатор натякав, що його обраниця працює в тій самій сфері, що й він сам.

У будь-якому разі новина про весілля стала шокуючою для багатьох. Чи справді Євген Клопотенко одружився - поки що невідомо, адже своє особисте життя кулінар намагається зберігати в секреті. Однак підписники вже почали вітати пару, а до них приєдналася і подруга знаменитого шеф-кухаря Злата Огнєвіч.

Прихильник "інноваційних" стосунків Євген Клопотенко одружився (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/klopotenko
Прихильник "інноваційних" стосунків Євген Клопотенко одружився (ФОТО) - фото №3
Фото: instagram.com/klopotenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше співачка Оля Полякова  висловилася про скандальне весілля  колишніх українських чиновників у Львові. Разом зі своїми зірковими колегами артистка того вечора розважала публіку, за що зазнала критики з боку фанатів.