Євген Клопотенко показав, як провів ранок після несподіваного весілля з популярною співачкою (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий ресторатор Євген Клопотенко заінтригував новиною, ніби вирішив попрощатися зі своїм холостяцьким життям і одружитися з популярною співачкою. І поки фанати гадають, чи справді кулінар вирішив одружитися, сам шоумен показав, як минув його ранок після першої (шлюбної?) ночі.

На своїй сторінці в Instagram Євген Клопотенко поділився новим знімком. На ньому шеф-кухар позував у кафе на літній терасі, закутаний в об'ємну ковдру. Очі ресторатор сховав за темними сонцезахисними окулярами, а свій ранок він вирішив почати з чашечки підбадьорливого еспресо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що перший ранок після весілля Женя зустрів без своєї "дружини", солістки гурту OY Sound System Вікторії Родько. Тому у фанатів виникло ще більше сумнівів у тому, що їхнє весілля було реальним. Втім, Клопотенко лише продовжив підігрівати інтерес і загадково підписав публікацію:

Після весілля потрібно добре поснідати.

Фото: instagram.com/klopotenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що через деякий час присутні на "весіллі" Євгена Клопотенка та Вікторії Родько, які були присутні, розкрили всі деталі. Виявляється, шеф-кухар вирішив пожертвувати своїм статусом холостяка заради благої справи.