"Показувати молоді таку двозначну мораль не личить": святий отець пояснив, що не так з кліпом Жадана та Соловій (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Довкола нашумілого кліпу Сергія Жадана та Христини Соловій, який вийшов сьогодні, 20 жовтня, розгорівся справжній скандал.  Своє ставлення до деяких епізодів з відеороботи, висловив представник церкви св. Андрія Первозванного отець Юрій.

Очікувано, церковнослужитель засудив сцену з двома дівчатами, які цілувалися на камеру. Отець Юрій переконаний, що це своєрідна підтримка ЛГБТ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, священник записав відео на 8 хвилин, в якому пояснив усі недоліки кліпу з точки зору церкви. Святий отець заявив:

Це натяк на те, що любов є різносторонньою. Це пряма, але символічна підтримка ЛГБТ-ідеології, гендерної ідеології. Тобто показано любов, в лапках, двох дівчат. І ту любов, яка є лесбійською. І на цьому фоні показана любов між чоловіком і жінкою, яка проростає у цьому світі, який є недосконалим, і яку уособлюють Жадан та Соловій. Я не буду коментувати події з біографії відомого і шанованого мною письменника, та шанованої мною співачки, але я мушу як синкел монашества звернутися до громадськості і до самих виконавців. Мораль, яку ви внесли через виконання цього кліпу, вона є такою, яка суперечать християнській моралі. Використовувати церкву, показувати молоді таку двозначну мораль не личить.

Неможливо відобразити вміст
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Соловій повідомила про творчий розрив зі Святославом Вакарчуком. Артистка заявила, що розійшлася з продюсером мирно.