"Це була неймовірна співпраця". Христина Соловій повідомила про творчий розрив зі Святославом Вакарчуком (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська артистка Христина Соловій більше не є підопічною культового українського виконавця Святослава Вакарчука. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про розрив із продюсером, з яким Христина працювала 10 років, артистка повідомила на своїй офіційній сторінці в Instagram . Зокрема, вона опублікувала чуттєвий  пост-подяку лідеру гурту "Океан Ельзи".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Христина від щирого серця подякувала Святославу за те, що він переконав її не брати псевдонім для творчості, а виступати під своїм іменем. Також знаменитість заявила, що її припинення співпраці із Вакарчуком не викликане скандалом або ж якимись протиріччями.

Це була неймовірна співпраця. І, чи не вперше в українському шоубізі, вона завершилась згідно домовленостей і без скандалів. Далі — сама!

— написала артистка і запропонувала Вакарчуку перейти на "ти".

Нагадаємо, що знайомство Христини та Святослава відбулося на "Голосі країни 2013". Тоді Соловій виконала чуттєву композицію "Горе долом ходжу" та продовжила свій шлях на шоу у команді Вакарчука, який згодом став її продюсером. Всеукраїнську популярність Христині приніс її дебютний кліп на нашумілу композицію "Тримай" і завдяки відеороботі, молода артистка здобула премію в номінації "Культура і музика".

З початком широкомасштабного вторгнення рф на територію України Соловій зайняла активну громадянську позицію.  Артистка постійно влаштовує благодійні концертні акції на підтримку ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Сергій Жадан заговорив про стосунки з Христиною Соловій. Якщо шанувальники впевнені, що артисти закрутили роман, самі вони не розкривають деталей особистого життя.