Після скандального кліпу Сергій Жадан та Христина Соловій анонсували наступний спільний реліз (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після прем’єри кліпу на пісню "Юність" Сергію Жадану та Христині Соловій приписують роман. Письменник та співачка, своєю чергою, чутки не підтверджують та не спростовують. Вони з’являються разом на публіці, навіть на шоу "20:23"  Жені Яновича прийшли, тримаючись за руку. Але чітке "так" про свої стосунки не кажуть.

Нещодавно Сергій Жадан та Христина Соловій презентували свій перший спільний реліз — пісню та відеороботу "Серце". Як стверджує музикант, їх спільна композиція біла створена дуже швидко, а потенціал не згас, тому у майбутньому на фанатів чекає багато сюрпризів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте чималий гвалт у Мережі здійнявся саме через те, що однією з локацій стала церква св. Андрія Первозванного. І хоча церква засудила кліп артистів, самі вони запевняють, що не хотіли образити почуття віруючих, а церква у роботі є лиш метафорою.

Це була дивовижна органічна співпраця. Слова написались одразу і музику, яку запропонувала Христина, всі одразу прийняли. Ми швидко почали працювати над цією піснею. Вона — про любов, гідність, принциповість і свободу,

— говорить Сергій Жадан.

Фото: пресслужба "20:23"

Також Жадан та Соловій вперше розповіли, що цей їх реліз — не єдиний. Вони активно працюють над майбутніми спільними роботами, які будуть готові презентувати вже найближчим часом.

Ми нещодавно сиділи й говорили про те, яким може бути наш наступний гіпотетичний реліз. Є багато форм. Це не обов’язково може бути альбом. Ми обговорювали можливі варіанти та дійшли до досить таки несподіваного,

— говорить Сергій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Соловій  повідомила про творчий розрив  зі Святославом Вакарчуком. Артистка заявила, що розійшлася з продюсером мирно.