Ксенія Мішина різко відреагувала на постійні запитання про особисте: "Невже член може ощасливити ваше жіноче існування?" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська актриса Ксенія Мішина, яка нещодавно перенесла важку операцію, відверто заговорила про стосунки. Зірку "Кріпосної" обурило, що їй постійно дорікають у відсутності коханого, тому вона вирішила відповісти тим, кого так сильно цікавить її особисте життя. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Ксенія Мішина опублікувала гаряче відео зі зйомки у відкритому вбранні. У такий спосіб акторка хотіла підкреслити свої слова, що впевнена в собі жінка вдосконалюється в усьому заради самої себе, а не для того, аби отримати схвалення протилежної статі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас Ксенія наголосила, що кожен сам для себе обирає форму стосунків, яка буде підходити парі. А якщо вона не транслює своє особисте життя на загальний огляд, це не говорить про його повну відсутність.

Мені тут іноді пишуть: "Якщо ти така красива й успішна, то чому одна?" Вважаю, що це одна з найбезглуздіших ілюзій, нав'язаних суспільству. Уже досить примітивно вважати, що жінка прагне краси й особистої вишуканості для того, щоб її обрали. І інколи в голові не вкладається, що кожного дня проживаючи насичено й усвідомлено життя, заробляючи гроші, збагачуючи й розвиваючи себе, я маю перекладати на когось відповідальність за своє сімейне становище. Невже досі хтось думає, що безглуздий у цей момент поруч член може ощасливити ваше жіноче існування?

- написала Ксенія Мішина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 11-річний син Ксенії Мішиної вистрибнув із другого поверху. Судячи з усього, Платон уже визначився зі своєю майбутньою професією.