Незручно вийшло: Юрій Ткач та Ксенія Мішина провалили в прямому ефірі тест на знання України (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома кіноакторка та телеведуча чергового сезону шоу "Я люблю Україну" Ксенія Мішина завітала у гості студії "Сніданку". Разом з нею з'явився актор та комік Юрій Ткач, який є одним із капітанів команд-учасниць  вказаного телешоу.

Ведуча ранкового шоу Валентина Хамайко прямо під час ефіру влаштувала знаменитостям тест на знання України. Юрій, як і Ксенія, хоч і завалив випробування, проте зробили це з максимально позитивними емоціями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пара, все ж таки змогла відгадати, що українському гетьману Богдану Хмельницькому у місті Хмельницький збудовано чотири пам'ятники, а от у Львові у свій час почала працювати одна з перших повітряних куль з автоматичним паяльником.

Проте, Юрію варто поставити відмітку за те що він швидко зорієнтувався і дав відповідь на питання про інструмент, який було внесено до Книги рекордів Гінесса (трембіта).  Крім того, Ткач повідомив про деталі майбутнього сезону шоу "Я люблю Україну":

У другому сезоні зовсім інший формат конкуренції між капітанами. У першому сезоні ми прям билися, а зараз симбіоз дуже цікавий – і бійка, і більш лояльні стосунки, тому що ми почали одне одному більше допомагати. Але так, скрипучи зубами.

Складно все запам’ятати. Тому давайте дивитися, давайте бути більш обізнаними, а потім, можливо, такі своєрідні вікторини влаштовувати вдома. Це насправді круто. Будемо любити Україну ще більше, знати її та смакувати кожну деталь,

– додала телеведуча "Сніданку" Валентина Хамайко.

Варто нагадати, що чергові епізоди  шоу “Я люблю Україну” транслюватимуться на телеканалі ТЕТ  кожної неділі, з 15 жовтня о 19:00. Серед селебритіс, які з'являться в майбутніх ефірах -   Оля Цибульська, Alyosha та Анна Трінчер, актори Назар Задніпровський і Наталка Денисенко, ведучі Григорій Решетник, Анатолій Анатоліч та інші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ксенія Мішина розповіла про успіхи сина в ефірі "Сніданку". Вона також продемонструвала, як хлопець змінив свій імідж.