Екснардеп Ляшко разом зі своїм скандальним охоронцем у розпал війни "запалюють" у барі під російські пісні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишній народний депутат України Олег Ляшко зашкварився після тусовки в Києві під час війни. Несподівано в Мережі завірусилося відео, на якому політик розважається в барі зі своїм скандальним охоронцем Євгеном Стипанюком, виконуючи російську попсу. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На опублікованих кадрах Стипанюк і Ляшко в напівпорожньому закладі радісно виконували російську пісню "Девчонка-девчоночка", що була особливо популярна в 90-ті. Ні факт того, що зараз в Україні триває війна, ні тим паче заборона на російську музику (зокрема й у розважальних установах і ресторанах), чоловіків не збентежив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що поки точно невідомо, коли саме було зроблено запис цього відео. Однак раніше колишня дружина Стипанюка Євгенія Емеральд заявила, що чоловік весь час сидить у Києві, хоча отримує найвищу зарплату ЗСУ - 100 тисяч бойових, - ніби перебуває на фронті.

Утім, і сам Олег Ляшко є військовим - у жовтні 2022 року "радикал" склав присягу і не раз публікував кадри з фронту. А після того, як скандальне відео спливло в соцмережах, екснардеп навідріз відмовився говорити про це. У коментарі виданню Telegraf Ляшко лише підкреслив, що зараз його пріоритетом є війна, а виконання російської пісні - "не варте уваги".

Ви справді вважаєте, що є якісь важливіші питання, ніж Перемога України? Як солдат ЗСУ саме цьому я присвячую весь свій час. Все інше - другорядне і не варте уваги. Бажаю вам здоров'я і робіть все, що можете для нашої Перемоги, не відволікаючись на дрібниці,

- прокоментував Ляшко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Євгенія Емеральд заявила про замах на її життя. Снайперка впевнена, що за цим усім стоїть її екс-чоловік Євген Стипанюк.