Євгенія Емеральд заявила, що її чоловік безпідставно отримує найвищу зарплату в ЗСУ, працюючи на колишнього нардепа

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Снайперка Євгенія Ємеральд продовжує ділитися шокуючими подробицями розриву з чоловіком-військовим. Раніше українська Жанна д'Арк оприлюднила жорстоке листування з ексчоловіком , де він погрожує вбивством і заявив, що забере їхню доньку, а тепер розповіла, чим насправді живе Євгеній Стипанюк.

За словами Емеральд, її колишній чоловік бреше, що перебуває на передовій. Стипанюк уже понад 6 років працює охоронцем українського екснардепа Олега Ляшка і досі перебуває на цій посаді. Про це снайперка розповіла на YouTube в інтерв'ю в Аліни Доротюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Стало відомо, що чоловік Євгенії Емеральд працює на екснардепа і безпідставно отримує найвищу зарплату в ЗСУ - фото №1

Водночас снайперка стверджує, що ексчоловік отримує найвищу зарплату ЗСУ, яка ніби перебуває на нулі. Однак у неї є безліч доказів того, що практично постійно він перебуває в Києві. Зокрема, за потреби це готові підтвердити їхні сусіди по ЖК у Києві, де жила пара.

У мене є дуже багато відео- і фотоматеріалів датованих, що чоловік перебував увесь час у Києві, попри те, що він отримує найвищу зарплату ЗСУ, наче з "нуля" не вилазить,

- розповіла Євгенія Емеральд.

Стало відомо, що чоловік Євгенії Емеральд працює на екснардепа і безпідставно отримує найвищу зарплату в ЗСУ - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євгенія Емеральд зізналася,  коли пішла від чоловіка . За словами снайперки, вона вкрай важко переживала цей період, тому не виходила в соцмережі.