"Виключно в колі родини": Наталія Васько повідомила, що таємно одружилася

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська артистка Наталія Васько, знаменита за серіалом "Кріпосна" та фільму "Гніздо горлиці" розповіла, що таємно вийшла заміж. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, знаменитість взяла шлюб зі своїм обранцем Андрієм Шестовим. З ним вона зустрічалася 8 років. Ба більше, стало відомо, що таємна церемонія відбулася на початку цього року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, 51-річна селебритіс твердо переконана, що хвалитися такими подіями із життя під час війни, не варто. Зокрема, жінка говорить:

Ми з Андрієм розписалися. Не розповідали про це, бо вважаю, що таке не на часі. На мою думку, зараз весь акцент уваги має бути воїнам – їхнім радощам та проблемам. Вся країна мала би працювати і думати виключно про фронт. А бачите, що у нас відбувається? Весілля на мільйони. Коли чую такі історії, думаю, що я би ніколи не погодилася виступити на такого роду заходах. Я навіть свій день народження не хочу святкувати. Виключно в колі родини – все,

зізналася  Васько в інтерв'ю oboz.ua

Варто зазначити, що окрім весілля, Андрій та Наталія обвінчалися у Червонограді. Саме в це місто акторка вивезла свою матір, коли почалося повномасштабне вторгнення. Цікаво, що акторка давно хотіла одружитися з Шестовим, проте на заваді їхнього шлюбу стояла ексдружина Андрія, яка звинуватила Наталю в тому, що та зруйнувала їхню родину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як   Євген Клопотенко одружився зі співачкою. Ресторатор поділився знімком, на якому в офіційному костюмі позує біля РАЦСу, а поруч із ним стоїть кохана у весільній сукні.