"Це диверсія": Дмитро Дікусар зізнався, якою мовою спілкується в побуті та на фронті

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Хореограф і захисник України Дмитро Дікусар, який поділився планами на повоєнний час, висловився про мовний конфлікт. Військовий розповів, що про це думають на передовій і чи говорить він сам російською. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю УНІАН Дмитро Дікусар заявив, що вважає мовний конфлікт - диверсією. Сам він раніше здебільшого говорив російською мовою, однак після початку повномасштабної війни перейшов на українську.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та все ж захисник зізнається, що коли перебував на сході України, він навмисно переходив на російську мову. Свої дії він пояснює тим, що попри мову, головна мета - це перемогти російських окупантів.

Бо в деяких людей є уявлення, що всі н**исти та б*ндерівці. Тому моя особиста мета була донести, що це неважливо, це не змінює ситуацію.
Якщо нас роз'єднають через мову, ми втратимо країну і людей... Тому мовне питання для мене - диверсія. Я думаю, що це робиться спеціально, щоб ми всі пересварилися. Звичайно, ворог цьому буде радіти,

- наголосив Дікусар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Дікусар розповів, як ставиться до цивільних, які влаштовують свята під час війни. Крім того хореограф розсекретив,  чи планує повернення на паркет.