"Публічність мені заважає": Дмитро Дікусар відповів, чому не веде соцмережі після вступу до лав ЗСУ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український хореограф, а нині ще й військовослужбовець Дмитро Дікусар, який уперше з моменту вступу в армію отримав відпустку , розповів про службу в ЗСУ. Захисник України вперше відверто відповів, чому з початком повномасштабної війни перестав вести соцмережі та як це пов'язано з його нинішнім родом зайнятості. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У розмові з журналістами телемарафону Дмитро Дікусар зізнався, що від самого початку отримав прохання від командира - не поширювати інформацію про своє місцезнаходження в соцмережах. Оскільки ще до початку повномасштабного російського вторгнення хореограф був публічною персоною, його публікації можуть швидко вирахувати супротивники, що лише зашкодить усьому підрозділу. Тому, щоб убезпечити своє, а також життя побратимів, він перестав виходити на зв'язок із підписниками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що за весь період повномасштабної війни Дмитро Дікусар дійсно обмежився лише кількома публікаціями у військовій формі. Ба більше, і далі він планує вести закритий спосіб життя, щоб відповідати статусу військового.

До мене було прохання від командування, щоб я зайвий раз нічого не публікував, не робив публічних рухів. Тому що я не один, навколо мене є люди. Це не жарти, це війна. Моя публічність мені трохи заважає, тому що коли я переміщаюся в якийсь певний підрозділ, люди насамперед хвилюються, чи не буду я вести TikTok і чи не буду робити якісь такі речі, які очікують від публічних людей. Я намагаюся, щоб мені довіряли. Я публічною людиною був до війни, зараз я такий самий військовослужбовець, як і всі інші,

- наголосив Дмитро Дікусар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Дікусар розповів, як ставиться до цивільних, які влаштовують свята під час війни. Крім того хореограф розсекретив, чи планує повернення на паркет .