Соліст "Пошлої Моллі" принизив поляків, порадивши їм вивчити "нормальну мову" — і це навіть не українська

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фронтмен популярного українського рок-гурту "Пошлая Молли" різко висловився проти польської мови. Кирило Тимошенко, більш відомий під псевдонімом Блєдний, зневажливо звернувся до поляків, порадивши їм вивчити "нормальну мову". А такою, в його сприйнятті, є російська.

Сам Кирило Тимошенко та музиканти гурту "Пошлая Молли" успішно будували кар'єру в країні-агресорці та не раз світилися на россТБ. Однак після повномасштабного російського вторгнення артисти більше не виступали у рф і навіть гастролювали Європою під гаслом "Врятуйте Україну".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але нещодавня заява Блєдного вкрай дисонує з тим, що він намагався показувати останні майже два роки. У Insta Stories Кирило Тимошенко несподівано висловився, мовляв, Польщі потрібно "вступити в російську імперію", а полякам чомусь варто почати говорити мовою країни-агресора.

Цікаво, що найближчим часом у "Пошлої Моллі" заплановані виступи у 5 містах Польщі. Однак після такого є великі сумніви, що концерти відбудуться.

Знаєте, що мене дратує в Польщі? Мене дратує польська мова. Я не розумію, навіщо говорити цією мовою, коли є російська мова. Чуваки, просто вивчіть російську і говоріть нормальною мовою. Є ж російська імперія. Просто вступите в неї, бл***, як раніше. І говоріть нормальною мовою, довб**би,

- видав Кирило Блєдний.

Увага, відео містить нецензурну лексику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що Лободу рознесли після прем'єри двох російськомовних версій пісні "Киев-Ницца". Користувачі Мережі вже встигли висміяти артистку, а її трек назвати "Риганицею".