Блогер Беспалов публічно накинувся на Потапа, який відпочиває з росіянами: "Мал*роса в ньому ніколи не викорінити"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український блогер-пліткар Богдан Беспалов заявив, що хоч би як Потап намагався відновити свою репутацію в Україні, розважатися він воліє в компанії росіян. Виявилося, продюсера помітили в елітному ресторані в Дубаї, де проходило шоу відомого шеф-кухаря.

І хоча у своїх соцмережах Потап не подає виду, що зараз відпочиває в ОАЕ, блогер Богдан Беспалов знайшов докази, що шоумен зараз перебуває за кордоном. У своєму Telegram-каналі він опублікував відео з Instagram росіянки, на якому засвітився український продюсер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Беспалов обурився, що з початку повномасштабного російського вторгнення, у публічному просторі Потап намагався всіляко показати свою підтримку Україні. Дійсно, артист перейшов на українську мову, а у своїх соцмережах продовжує показувати звірства, які чинять російські окупанти на наших землях. Однак за кадром, за словами блогера, Потап все ще продовжує говорити російською мовою і розважатися в компанії жителів країни-агресора.

Потап випускає пісні українською, бо так потрібно, говорить про Україну в Instagram, бо так потрібно, хейтить росіян, бо так потрібно, говорить на публіку українською, бо так потрібно. А за кадром він буде тусити з р*снею: від золотої молоді до умовного Кіркорова, говорити про "один народ" і "це все політика, вони домовляться", поки гинуть щодня наші воїни,

- заявив Беспалов.

Блогер припустив, що дії Потапа в соцмережах можуть бути лише для того, щоб "замилити очі". Нібито таким чином він намагається залишатися в інфоприводі для української аудиторії. Водночас Богдан Беспалов наголосив, що після таких дій продюсера заяви, ніби спочатку його залякував Кадиров і Тіматі , не є виправданнями.

Мал*роса в ньому ніколи не викорінити від слова зовсім. Ось такі люди і працюють на руку ворогові. Я не кажу, що саме Потап, але такі персонажі дуже небезпечні. Вони можуть бути як ждунами, так і навідниками. Тож жодні відбілювання Потапа колегами по цеху, мовляв, Олексій затих, бо йому погрожували Кадировим, не проканають. Явно не від страху Потапенко відпочиває в Дубаї з росіянами,

- підкреслив блогер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Потап відверто зізнався, чи готовий піти на фронт . До слова, фанати вже зібралися готувати петицію, проте сам продюсер висловився проти цього.