Не за всі гроші світу: MELOVIN розсекретив, скільки коштує його повсякденний look (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Один із найепатажніших українських артистів MELOVIN став героєм нового випуску "Скільки коштує Look?". Зустрівшись з Ніколасом Кармою співак розсекретив, де купує одяг та скільки в середньому витрачає гроші, купуючи обновки. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Не секрет, що на сцені та публічних заходах Костянтин Бочаров (справжнє ім'я музиканта) звик дивувати публіку . Однак у повсякденному житті, як виявилося, він обирає досить скромні варіанти аутфітів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у новому відео Ніколас Карма розкрив вартість образу Меловіна. Виявилося, що на відміну від багатьох зірок, він обирає одяг за помірною ціною, часто купуючи його у масмаркеті та секондхендах. А в цілому, повсякденний наряд для вечірньої прогулянки артисту обійшовся приблизно у 8 тисяч гривень.

Цьому пальто 5 років, 2 тисячі гривень. Я люблю масмаркет, секонд-хенд. Це (футболка — прим. ред.) — український бренд за нормальною, помірною ціною, не більше 2 тисяч. Джинси — 2500, взуття — 1500,

— розповів MELOVIN.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  MELOVIN шокував спогадами про лицемірство  одного з учасників Євробачення. Артист пригадав, як зустрівся з представником Молдови, а той — несподівано заговорив наративами російської пропаганди.