"Деградація на обличчя і на обличчі": Гордон влучно підколов путініста Кіркорова за червону сукню (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український журналіст та блогер Дмитро Гордон днями у своєму пості висміяв артиста-путініста Філіпа Кіркорова. Подробиці - в нашому матеріалі.

На своїй офіційній сторінці в Instagram Гордон розповсюдив ролик з Кіркоровим, на якому той співає у досить екстравагантному та блискучому одязі. Дмитро Ілліч твердо переконаний, що на пропагандистові була одягнена сукня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гордон звернув свою увагу на те, що виконавець займався зовсім не співом, тряс мікрофоном перед обличчям. Український інтерв'юер зауважив, що деградацію прихильника путінського режиму вже не можна відмінити.

Путініст Кіркоров у жіночій сукні виконує немислимі рухи з мікрофоном. Деградація на обличчя і на обличчі,

- написав Дмитро Гордон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Гордон засудив серіал про Олександра Поворознюка. Журналіст переконаний, що нині можна знімати серіали лише про істинних українських героїв, таких як Редіс, чи Да Вінчі. Зокрема Дмитро Ілліч зауважив, що на його думку, Поворознюк є бандитом та шахраєм і просто недостойний, щоби про нього знімали фільми. До того ж Гордон зауважив, як і більшість користувачів у соцмережах, що бюджетні кошти мали б піти на потреби армії, а не на подібний проєкт.