"Дві потвори": Кіркоров публічно пригадав, як 15 років тому Ані Лорак була на Євробаченні від України. Але є нюанс (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Опальна російська артистка українського походження Ані Лорак, яка заспівала українською мовою на московській сцені, дала черговий концерт у столиці рф. Одним із запрошених гостей дійства став одним з найяскравіших путіністів Філіп Кіркоров.

Скандальний виконавець вийшов на сцену та привітав Лорак з її успіхами в росії. Він зазначив, що нині співачка є однією з найулюбленіших артисток у рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Кіркоров пригадав, як Ані Лорак брала участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення. Зауважимо, що саме артист болгарського походження був її продюсером на конкурсі. Очікувано, що 56-річний путініст не згадав, що виконавиця представляла саме Україну на конкурсі. Він лише сказав, що у цьому році виповнилося 15 років, як Ані представляла свою країну.

Потім Філіп почав обіймати та цілувати свою колегу по сцені. Він заявив, що Лорак за останні роки змогла зробити шалений крок вперед та стати улюбленою артисткою серед росіян.

За ці 15 років ти зробила верх-кидок, ти справді стала улюбленою співачкою росії, і це дуже цінно сьогодні,

– сказав він.

На цю заяву вже встиг відреагувати знаменитий український журналіст Дмитро Гордон. він у себе в Instagram розповсюдив ролик з Кіркоровим та Лорак і залишив символічний та до болю промовистий підпис:

Дві потвори,

– написав Гордон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова рознесла Ані Лорак. Українська співачка назвала путіністку куркою.