Ще один учасник "Kalush Orchestra": КилимМен розповів, хто такий Carpetman, який потрапив у лонг-лист Нацвідбору на Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
673

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Учора, 9 листопада стали відомі імена виконавців, які матимуть можливість поборотися за право представляти Україну на Євробаченні 2024. Зокрема, Суспільне оголосило двадцятку артистів,  серед яких буде обрано не більше десяти для фінального концертного виступу.

Серед 20 музикантів у списку фігурувало ім'я Carpetman. Всі поціновувачі гурту "Kalush Orchestra" відразу зрозуміли, що це насправді КилимМен, який виступав у складі гурту на Євробаченні 2022 і долучився до перемоги України з піснею "Stefania".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В мережі, доволі слушно подумали, що тепер КилимМен пішов у сольне плавання і готовий самотужки боротися за ще одну перемогу для країни на пісенній арені. Однак, сам артист спростував цю інформацію. На своїй офіційній сторінці в Instagram він повідомив, що Сarpetman - це зовсім інший музичний проєкт.

Зокрема, Килим заявив, що цей артист пише пісні англійською і він зовсім нещодавно долучився до команди "Kalush Orchestra". Вірніше, іншими словами вийшло масло масляне і достеменно незрозуміло, чому якщо це новий артист, він використовує образ та головну фішку вже всім відомого і улюбленого представника з лейблу ENKO. Тож з нетерпінням будемо чекати результатів прослуховування, і якщо Сarpetman пройде у фінал Нацвідбору, то зможемо зрозуміти, в чому полягає різниця між двома, на перший погляд, однаковими артистами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що КилимМен представив нову романтичну композицію про кохання. У кліпі також разом з виконавцем постала  його обраниця.