Представника Фінляндії на Євробаченні 2023 лякають погрози від українців: Käärijä все-таки вибачився за свій вчинок

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями представник Фінляндії на Євробаченні 2023 обурив Мережу неоднозначними діями. На одному з концертів він відмовився брати український прапор, після чого жбурнув  синьо-жовтий стяг під стіл. Така реакція артиста обурила не тільки українців, а й усіх солідарних людей, тому на фоні суспільного резонансу фінському співаку довелося публічно вибачатися. Подробиці на HOCHU.ua!

Варто зазначити, що спочатку Käärijä запевняв фанатів, що на концерті сталася велика помилка. За його словами, він переплутав український прапор зі шведським, тому і показав таку реакцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж відразу артист відмовився публічно просити вибачення у всіх, кого образила ця ситуація. Вже на наступному концерті, у Німеччині, Käärijä заявив, ніби йому почали всерйоз погрожувати фізичною розправою, і мовляв, саме тому він не збирається перепрошувати.

Я хочу сказати, що я люблю Україну! Я їх дуже поважаю, і в цьому проблема. Тепер вони хочуть, щоб я помер, і я повинен вибачитися перед ними, але чому? Вони хочуть мене вбити, а я маю вибачатися? Ні в якому разі,

— сказав зі сцени співак.

І все ж з часом у його соцмережах все-таки зʼявилися нові виправдання. Судячи з усього, скандал всерйоз повпливав на репутацію артиста, тому він вирішив прояснити ситуацію. Свої дії він назвав випадковою помилкою, яка насправді ніяк не повʼязана з його ставленням до України. Водночас Käärijä запевнив, що щиро підтримує український народ у боротьбі за незалежність.

Хочу підкреслити, що це було чисте непорозуміння з мого боку. Я хочу вибачитися перед усіма за свою помилку. Я глибоко поважаю український народ і підтримую його в боротьбі за свободу і мир,

— запевняє Käärijä.

Представника Фінляндії на Євробаченні 2023 лякають погрози від українців: Käärijä все-таки вибачився за свій вчинок - фото №1
Фото: instagram.com/paidatonriehuja
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ще один учасник Євробачення 2023 шокував скандальними висловлюваннями про Україну. MELOVIN розповів, як під час особистої бесіди представник Молдови Паша Парфеній  заговорив за прикладом російської пропаганди .