Анатолій Анатоліч зізнався, через що його гризе відчуття провини: "Трішки проблеми з головою"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український ведучий Анатолій Анатоліч зізнався, що планує в майбутньому звернутися до психолога. Зокрема, основною причиною для цього є війна в Україні та почуття провини, що він не на фронті. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У програмі "Неймовірна правда про зірок" Анатолій Анатоліч розповів, що зараз його основна діяльність спрямована на благодійність. З початку повномасштабної війни в Україні шоумен активно почав волонтерити та допомагати ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, за зізнаннями Анатоліча, він відчуває докори сумління за те, що не взяв зброю до рук і не вирушив на фронт. Однак у такі моменти він ще більше себе мотивує і нагадує, що необхідно ще більше допомагати українським військовим, які захищають наші життя.

Завжди присутнє таке відчуття провини. З іншого боку, це почуття стимулює донатити, щось робити та в підсумку мати результат,

- підкреслив Анатолій Анатоліч.

У розмові зі знімальною командою шоумен також зізнався, що планує звернутися до психолога. Анатоліч не хоче скаржитися, адже розуміє, що йому набагато простіше, ніж тим, хто на фронті захищає Україну. Та все ж зізнається, що події останніх кількох років вплинули на його психологічний стан.

Потім буду розбиратися з точки зору психології. Навіть не втомився, а трохи проблеми з головою, на жаль, як і у всіх,

- зізнався шоумен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анатолій Анатоліч закликав розмовляти українською тих, хто живе за кордоном, аби їх можна було відрізняти від росіян. Однак уже через деякий час і сам потрапив у конфузну ситуацію, коли зі сцени заговорив російською.