"Мріяв убити "смокаля", але ледь не вбив СБУ-шника": ексчоловік Єгорової віджартувався, чому не пішов на фронт

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий український шоумен Антін Мухарський, на відміну від своєї ексдружини Сніжани Єгорової, активно висловлює проукраїнську позицію. І все ж серед добровольців, які стали на захист країни зі зброєю в руках, його так і не виявилося. Чому чоловік не пішов воювати - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

З нагоди свого 55-річчя Антін опублікував емоційний пост на Facebook , у якому поділився особистими роздумами. Зокрема Мухарський зізнався, чи спілкується зі своїми дітьми від путіністки Сніжани Єгорової. Але, це не єдина тема, яку шоумен вирішив обговорити з підписниками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у публікації знаменитість зізнався, що на початку повномасштабної війни він хотів бути задіяним в армії. Однак коли вступив до лав територіальної оборони - зрозумів, що більше користі зможе принести в тилу, маючи можливість волонтерити.

На початку війни пішов у Васильківську тероборону. Мріяв убити "смокаля", але натомість ледь не вбив СБУшника, який разом із побратимами їхав брати російську ДРГ. Це називається "френдлі фаєр". 
Зрозумів одне: на війні дуже страшно. 
Тому волонтерю. Воювати - сцу. Тому дуже морально страждаю.
Але дружина заспокоює. Каже: "Кожен на своєму місці з максимальним КаКаДе (коефіцієнтом корисної дії) працює для Армії і буде нам Перемога",

- розповів Антін Мухарський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дочка путіністки Єгорової розповіла,  чи підтримує зв'язок із матір'ю , попри розбіжності в поглядах. Як каже Стася Ровінська, вона вже не тримає злобу на свою маму через її державну позицію.