Ірина Сопонару показалася на яхті зі своїм красунчиком-нареченим: як вони познайомились? (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна акторка - гумористка студії "Квартал 95" та наставниця спецсезону "Ліги Сміху" Ірина Сопонару розповіла, як познаймилася зі своїм бойфрендом з Британії Рісом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про історію знайомства, а в подальшому про щасливу лав сторі Ірина розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram. Зокрема, вона показала фото, яке пара зробила на Polaroid.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Із кадру видно, як Ірина та Ріс позують на фоні Південного мосту в Києві. Вочевидь, світлини зроблено під час відпочинку Ірини та її коханого на яхті.

З Рісом ми познайомилися в травні 2021. Історія знайомства досить тривіальна. Ми побачили одне одного в популярному, на той момент, закладі. Він до мене підійшов познайомитися, трошки поговорили, обмінялись Instagram і…..заручились. Жартую. Між цими подіями ще було багато побачень, подорожей, поцілунків, вечірок…..а потім війна. Виїзд з країни, життя на автоматі, злість, депресія, страх, біль і багато сліз. Після повернення додому ми поступово відновлювались, намагалися жити, радіти, мріяти, вірити, боротися. Відчуття величезної гордості бути українкою та підтримка коханого,

- написала акторка, яка вже погодилася стати дружиною британця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сопонару відзначилася заявою про українців, які втомилися від війни. Зірка не розуміє таких громадян та радить не забувати, як зараз тим, хто воює на передовій.