"Я ходила з плакатами попід вікнами продюсерів": Ірина Сопонару розповіла, як напрошувалась на нову роль у "Лізі Сміху" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська акторка гумористичного жанру Ірина Сопонару, яка отримала пропозицію вийти заміж за коханого-іноземця, стала відомою в Україні завдяки шоу "Ліга сміху". Однак, шлях до успіху в Ірини був надзвичайно тернистим.

Українцям Сопонару відразу ж полюбилася у складі гумористичної команди "Вінницькі". Пробувши кілька сезонів у "Лізі Сміху" в якості однієї з кращих акторок, Ірина в якийсь момент зрозуміла, що хоче бути по той бік шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сопонару відчула, що їй варто стати членом журі, сісти у тренерське крісло та очолити гумористичні команди. Про це 37-річна зірка розповіла в ефірі "Сніданку. Вихідний".  Нарешті її мрія цього року стала реальністю і Сопонару спробувала свої сили у ролі наставника у спеціальному сезоні проєкту "Ліга сміху". Волонтерський десант 2".

Я вперше тренер, це дуже хвилююче для мене. Я чекала цього 6 років. Я ходила з плакатами попід вікнами продюсерів. Я не знаю, що спрацювало, але в цьому сезоні тренери гумористи, “лігосмішники” і Стас Боклан,

– підколола Ірина досвідченого актора.

Зазначимо, що унікальністю цього проєкту є те, що команди будуть боротися за можливість реалізувати ту, чи іншу волонтерську ініціативу. Наставниками усіх команд будуть гумористи-випускники "Ліги сміху".

Поки що я кайфую, поки що мені все подобається. У мене команда дуже самостійна. Я налаштована отримувати задоволення. Це для мене вперше. Можливо, востаннє, але я хочу вижати максимум з цього івенту в плані позитивних емоцій,

– відверто прокоментувала гумористка.

"Я ходила з плакатами попід вікнами продюсерів": Ірина Сопонару розповіла, як напрошувалась на нову роль у "Лізі Сміху" (ВІДЕО) - фото №1

Повідомляється, щодебют Ірини в якості тренера українці побачать 3 листопада у рамках вище зазначеного спецпроєкту. "Ліга сміху. Волонтерський десант 2" транслюватимуть кожної п'ятниці о 20:00 на телеканалі ТЕТ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали Про те як Ірина Сопонару захворіла і дала одну дуже цікаву пораду дівчатам які ходять до спортзалу. Ірина також повідомила, що бореться зі своїм недугом за допомогою ліків.