Оля Полякова привітала свою доньку з відновленням музичної кар'єри та вразила її новим псевдонімом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Донька знаменитої української співачки Олі Полякової, 18-річна блогерка Маша Полякова, вирішила поновити діяльність свого рок-гурту "Шви", який заснувала 2 роки тому. Юна артистка вже встигла провести концерт в Одесі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Концерт Маші пройшов 4 грудня. Її зіркова мама, не роздумуючи підтримала доньку у її починаннях. У себе в Instagram-Stories Полякова старша повідомила, що її донька виступатиме зі своїм гуртом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також Оля розповіла, що Маша взяла псевдонім і стала Marry Poppers. Радісна мама повідомила, що її доньку викликали п'ять разів на біс і вона дуже пишається нею.

Моя Маша, дочка старша, знову зібрала свій славнозвісний гурт "Шви" і взяла сценічний псевдонім. Тепер вона Marry Poppers і гурт "Шви". Вони вчора  дали концерт в Одесі, де їх викликали на біс п'ять разів. Зірка народилася,

- зазначила Оля.

Неможливо відобразити вміст

Проте, очікувано, що творчість молодшої Полякової не всім прийшлася до смаком. У 18-річної Маші з'явилася добряча кількість хейтерів. Через це вона розповсюдила пост, в якому наголосила на булінгу.

Оля теж не залишилася осторонь і відреагувала на хейтерів своєї доньки. Вона заявила, що буде проклинати кожного, хто напише негативний коментар.

Значить так! Хто напише бридоту, прокляну! Я не жартую! Буде тобі враже так, як відьма скаже!

- написала артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова відкрила сезон зимових свят новою піснею "Вишні". Раніше вона звучала зі сцени лише двічі.