Оля Полякова побилася з російським оператором: як це було (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна співачка Оля Полякова, яка відкрила в собі дар віщувати майбутнє , розповіла, як одного разу побилася з росіянином. Конфлікт артистки стався ще 2015 року, проте вона змогла пригадати його деталі. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Співачка не приховує, що раніше вона намагалася пробитися на сцену в Москві, адже тоді там було простіше стати популярною. Тож у 2015 році у неї був укладений контракт із московською телекомпанією. Тоді Оля Полякова вела кілька російських проєктів, однак попри це вирізнялася проукраїнською позицією і часто сперечалася зі знімальною командою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А одного разу її настільки обурила позиція одного з операторів, який говорив кремлівськими наративами, що артистка не стрималася. Оля Полякова запевняє, що тоді вона побилася з членом знімальної команди, коли їхня словесна перепалка дійшла до прояву фізичної сили. Про це виконавиця розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну для його YouTube-каналу.

Одного разу я навіть побилася з оператором. Він таку хр*нь говорив, що я просто полізла до нього битися. Говорив про це "розп'яття хлопчиків" і всяке інше, що чув по телевізору. Нам здавалося, що з ними можна говорити та переконати. Це неправда,

- згадала Оля Полякова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розповіла, як одного разу її  жорстко підставила  Анна Трінчер. Тоді молода співачка зробила своїй старшій колезі зауваження в публічному просторі, що обурило "королеву ночі".