Втратив рівновагу і впав на сцені: у Мережі з'явилося відео з моментом смерті 30-річного бразильського співака (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий бразильський виконавець Педро Енріке, який працює в жанрі госпел (євангельська музика) раптово відійшов в інший світ. Подробиці -  в нашому матеріалі.

Як виявилося, 30-річний виступав  на приватному церковному служінні у місті Фейра-де-Сантана. До речі, відео з виступом Педро активно шириться в інтернеті. У кінці ролику видно, як артист втрачає свідомість та падає на сцені. Зазначимо, що присутні відразу побігли на допомогу співаку, повідомляє  DailyMail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виконавця відвезли у лікарню, де він і помер. Представники селебритіс відмітимо, що він переніс серцевий напад. Звукозаписний лейбл написав, що Енріке запам'ятається, як "весела молода людина, вірного друга і єдина дитина, справжнього чоловіка та відданого батька".

Зауважимо, що у Енріке залишилася дружина Суїлан Баррето та донька Зої, яка народилася 19 жовтня 2023 року. Символічно, що Енріке говорив, що в цей день, що відчуває себе не дуже добре.

Я втомився,

- говорив своїм друзям співак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на 67-му році життя помер популярний український актор Олександр Крижанівський. Знаменитому артисту було лише 66 років.