У віці 67 років помер Володимир Каверін — учасник шоу "Голос країни-11": що відомо

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

І ось знову ми вимушені ділитися сумними новинами... Стало відомо про смерть учасника 11 сезону "Голосу країни" Володимира Каверіна. Деталі читайте в нашому матеріалі.

У віці 67 років помер Володимир Каверін — колишній моряк, співак і учасник 11 сезону шоу "Голос країни". Про це написав Олександр Мадей, керівник Центрального Палацу культури міста Чернівці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Причини його смерті залишаються невідомими. Відомо, що артист пережив окупацію в Гостомелі, куди він декілька років тому переїхав з Чернівців.

У віці 67 років помер Володимир Каверін — учасник шоу "Голос країни-11": що відомо - фото №1

В Чернівцях Володимира Каверіна знало чимало людей, завдяки його вокальному таланту. Однак він хотів жити ближче до столиці, щоб розвивати свою творчість. Відомим він став у 2021 році, пройшовши кастинг на музичному шоу "Голос країни-11". Під час сліпих прослуховувань він виконав пісню гурту The Hardkiss — "Журавлі" і потрапив в команду зіркового тренера Олега Винника.

На вокальних боях Володимир Каверін представив пісню свого наставника "Вовчиця". Але, на жаль, поступився у змаганнях відомому акторові Віталію Борисюку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що у розпал концерту Тейлор Свіфт померла її фанатка . Дізнайтеся, що відомо про страшну трагедію.