На "Міс Земля" організатори намагалися примирити українку, білоруску та росіянку. І це явно не збіг

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наразі у В'єтнамі триває конкурс "Міс Земля", на якому Україну представляє 21-річна учасниця із Закарпаття Анастасія Фаєр. Проте вже організатори встигли оскандалитися ще не розпочавши сам захід. Чим саме - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Суть міжнародного конкурсу краси "Міс Земля" - просувати ідеї охорони довкілля та розвивати рівень соціальної відповідальності. На цьому тлі досить дивним є факт того, що до участі було допущено не тільки представницю Білорусі, а й росії. Адже в той час, як світ намагається досягти зберігати нейтральний статус, їхні країни демонструють агресію і здійснюють геноцид українського народу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: instagram.com/feier_anastasiia

Ще дивнішим, як зазначає OBOZ.UA, є те, що на "Міс Земля" поруч розмістили фотографії українки, білоруски та росіянки. Журналісти впевнені, що це було зроблено навмисно, у спробах "примирити" учасниць, адже представниця України відмовляється робити спільні знімки з представницею країн-агресорів.

Зазначається також і те, що практично всі дні конкурсу присвячені безпосередньо екологічним проблемам. Та все ж допускаючи росіянку на "Міс Земля" оргкомітет показав, що його абсолютно не турбує екоцид, який вчинила росія руйнуванням Каховської ГЕС.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ангеліна Усанова розповіла, чому не потрапила в топ-20 на Міс Всесвіт 2023. За словами моделі, конкурс збанкрутував, тому його організаторів приваблюють тільки гроші.