Не встигла насолодитися перемогою, як потрапила у скандал: що сталося із тріумфаторкою Міс Всесвіт 2023?

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Шейніс Паласіос, яка перемогла на Міс Всесвіт 2023 , повернулась додому в Нікарагуа, однак стала об'єктом для політичних ігор деяких представників її країни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Опозиція країни вирішила нагадати красуні про її минуле. Зокрема, як повідомило   ABC News  опозиціонери пред'явили Шейніс участь у протестних акціях 2018 року, спрямованих проти лідера країни Даніеля Ортеги. Відтак, у Нікарагуа не радіють перемозі дівчини, а зводять рахунки з нею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що внаслідок протестних акцій повідомлялося про понад 300 загиблих. Ті події не призвели до зміни влади в країні і Нікарагуа продовжує очолювати Даніель Ортега.

Цікаво, що після того, як Паласіос здобула перемогу, громадяни її країни почали виходити на вулиці з національними прапорами, кольори яких співпадають з кольорами опозиційного руху. Такі дії вже встигла засудити влада країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ангеліна Усанова розповіла, чому не потрапила в топ-20 на Міс Всесвіт 2023 та що відбувається з цим конкурсом. На думку української красуні, там всім правлять гроші.