Кліп Баскова тепер не можна крутити на росТБ... інакше штраф в 1 млн. За що влада "карає" путініста?

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чутки про орієнтацію деяких представників російської поп-сцени ходять уже не перше десятиліття. І якщо в Україні камінг-аути тільки вітаються, то в терористичній росії за таке залякують, принижують, накладають штрафи й не тільки. Тому не дивно, що кремлівський режим вирішив покарати Миколу Баскова за таку собі "пропаганду нетрадиційних цінностей". Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Віднедавна ЛГБТ-рух у росії було внесено до переліку "екстремістських організацій", а Верховний Суд може позбавляти ЛГБТ-активістів волі на термін 10 років. Важливою там є і цензура, тому все що потрапляє в телеефіри зазвичай ретельно відстежується випусковими редакторами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, ймовірно, останні погано попрацювали, адже на "Точка ТВ" показали кліп Миколи Баскова "Странник", в якій виявили "пропаганду ЛГБТ". Суд у москві оштрафував телеканал на один мільйон рублів і, найімовірніше, вихід такого кліпу не обіцяє нічого хорошого і самому Баскову. Про це повідомляють росЗМІ.

У позові зазначено, що кліп, який демонструє нетрадиційні сексуальні стосунки, був позначений віковим маркуванням "16+". При цьому необхідно було вказати вікові обмеження "18+" з позначкою "заборонено для дітей". Також суд вирішив, що дія в кліпі відбувається "на тлі атмосфери гедонізму і розпусти", а герой кліпу ревнує до чоловіка, який "зрадив" йому з жінкою. Варто зазначити, що кліп вийшов ще 2012 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що  путіністи Басков і Лепс  дали спільну пресконференцію одному з пропагандистських ЗМІ. Артисти вирішили вкотре вислужитися перед режимом і заявили, що кожному, хто підіб'є танк марки "Leopard" або "Abrams", які зараз є в українській армії, вони нібито заплатять по мільйону рублів.