Світлана Лобода розповіла, що дуже розчарувалася у путіністі Баскові

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома вітчизняна артистка Світлана Лобода, яка похизувалася масштабом своєї особистості, відзначилася доволі резонансною заявою про колегу-путініста Миколу Баскова. Подробиці - в нашому матеріалі.

41-річна Лобода говорить про те, що за весь цей час дуже розчарувалася у російському  співакові-пропагандистові  Миколі Баскові. Зокрема, Світлана говорила про людські якості скандального виконавця а також про його пропутінську позицію у російсько-українській війні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свої думки Світлана розповіла в  інтерв'ю  "ВВС News Русская служба". Вона наголосила, що "зірковий блондин" дуже любить гроші. Лобода  зауважила, що якщо людина хоче жити в росії, то вона повинна дотримуватися певної риторики.

Я розумію, що є певні правила, яких повинні дотримуватися люди, які живуть на території росії, і там в цьому плані дуже жорстко закручують гайки відомим людям,

- підсумувала артистка.

Світлана Лобода розповіла, що дуже розчарувалася у путіністі Баскові - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Світлана Лобода розкрила подробиці історії зі своїми "заручинами". Як виявилося, вона напряму пов'язана з кліпом артистки.