"Нікому і ніщо про неї": Узелков пояснив, чому не покаже свою нову обраницю (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями відомий український боксер, колишній інтерконтинентальний чемпіон В'ячеслав Узелков, який заявив, що вирішив вдруге одружитися,  висловився щодо непублічності своїх нових стосунків. Подробиці - в нашому матеріалі.

Коли В'ячеслав повідомив щасливу новину у себе у Facebook, сотні фоловерів. почали його вітати. Користувачі бажали спортсмену  усього найкращого, однак знайшлися і ті, хто цікавився тим, хто ж є новою коханою чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, найсильніша людина світу та депутат Верховної Ради України Василь Вірастюк теж залишив свій коментар під дописом В'ячеслава. Стронгмен поцікавився, хто майбутня дружина його товариша та попросив Узелкова показати свою кохану.

З ким, друже? В'ячеславе, хто вона? Засвіти свою обраницю,

- звернувся до колеги Вірастюк.

Василю, я вже одну показував і розказував про неї всьому Всесвіту, але вона мене кинула і послала. Тому нікому і ніщо про неї,

- відповів відомий фітнес-тренер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Роберт Паттінсон заручився із Сьюкі Вотерхаус.  Як виявилося Роберта Сьюкі помітили разом на прогулянці у Лондоні. Допитливі журналісти помітили, що на лівій руці 31-річної знаменитості красувалася велика діамантова каблучка.