Роберт Паттінсон заручився із Сьюкі Вотерхаус - ЗМІ

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зіркова пара Сьюкі Вотерхаус і Роберт Паттінсон перебувають у стосунках вже 5 років. Однак, варто зауважити, що знаменитості, які скоро стнуть батьками, досить рідко розповідають про своє особисте життя.

Проте, зовсім нещодавно саме вони і спровокували чутки про своє майбутнє весілля. Про те, що Паттінсон та Вотерхаус заручилися повідомило видання People.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося Роберта Сьюкі помітили разом на прогулянці у Лондоні. Допитливі журналісти помітили, що на лівій руці 31-річної знаменитості красувалася велика діамантова каблучка.

Роберт Паттінсон заручився із Сьюкі Вотерхаус - ЗМІ - фото №1

Частина фоловерів пари говорила про їхній майбутній шлюб після того, як жінка повідомила про свою вагітність. Сталося це на сцені фестивалів в Мексиці. У відео, яке зняли прихильники, вона звернулася до глядачів. Зокрема, селебритіс сказала:

Я сьогодні дуже блискуча, тому що подумала, що це може відволікти вас від чогось іншого, що відбувається.

Після цих слів вона розкрила своє пальто і показала міні-сукню, через яку неозброєним оком було видно її животик. Вона підсумувала:

Я не впевнена, чи спрацювало.

Читати також Зірка "Папіка" Дарʼя Петрожицька розповіла деталі романтичних заручин у Венеції (ВІДЕО)

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дівчина Роберта Паттінсона “засвітила” спідню білизну в прозорій сукні. Модель приміряла бордову сукню, яка мала завищену талію та градієнтне забарвлення.