"Я людина з характером": Могилевська розсекретила деталі стосунків із таємничим обранцем (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яку помітили з дитиною, яка називала її мамою, розсекретила  цікаві деталі зі своїх стосунків. Подробиці - в нашому матеріалі.

48-річна зірка зізналася, що знає свого коханого вже 20 років. Проте, до стосунків дійшло лише на початку широкомасштабного вторгнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наталя зізналася, що на початку взаємин вони часто сварилися через різний характер. Зокрема, зірка сказала в інтерв'ю Дмитру Гордону:

На початку сварилися дуже сильно. Тому що він дуже вольовий, серйозний, звик, що всі його слухають і не шурхають. А я людина з характером. І йому було дуже важко.

Якщо б ми почали зустрічатися 20 років тому – ми були трохи знайомі – то у нас би нічого не вийшло. Тому що і я, і він хотіли щось заявити про себе світові. І сьогодні, у цьому віці, коли ми обидва стали спокійнішими, наші стосунки стали можливими,

- резюмувала знаменитість.

До речі, цікаво, що новий обранець Могилевської вже навіть долучився до її кар'єри і допомагає коханій писати пісні. Одна композиція вже вийшла у світ.

Він вже став таким спокійним… Дозволяє мені ці всі пісні, навіть пише! До речі, це була його ідея пісні "Я кажу "ні" жахливій цій війні". Це була його ідея. І у нього взагалі дуже багато прекрасних ідей,

- підсумувала Могилевська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у Мережі обговорюють зовнішність Могилевської після використання макіяжу. Користувачі говорять, що макіяж прибрав вік та недоліки знаменитості.