Наталія Могилевська зачарувала новим святковим треком "Давай зустрінемо Різдво вдома" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Наталія Могилевська, яка раніше потрапила у тіньовий бан Instagram і розповіла, на що погодилась заради "повернення" сторінки, презентувала свою нову пісню, приурочену до Різдва 2023. Зірка розповіла, чим особлива ця її композиція і чому вона така актуальна, навіть якщо не дивитися на календар.

Прем'єра "Давай зустрінемо Різдво Вдома" відбулася учора, 6 грудня. Співачка зазначила,  що, на жаль вона, як і мільйони українців, не зможе зустріти свято усією своєю родиною, але вона знає точно, що це найбільша мрія кожного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка просить шанувальників не дивуватися, що святковий настрій у її треку тісно переплетений з ліричним куплетом, адже сьогодні ніхто з нас не може повноцінно радіти:

Сьогоднішнє свято має присмак величезного суму і переживань. Але навіть в такий жахливий і сумний час, можна знайти в своєму серці місце для тепла, віри, любові, сімейних цінностей і теплих спогадів із дитинства. Бажаю всім щасливого Різдва і Нового Року!

- говорить Наталія Могилевська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що вчора - у День ЗСУ - світ побачили ще дві потужні прем'єри. Співачка NAVKA випустила пісню та кліп "Дівча зі сталі" з Захисником України у головній ролі, а Потап здивував шанувальників потужним треком "Артан" про однойменний український спецпідрозділ.