Не стало зірки серіалу "Доктор Хто"... Що відомо про смерть Річарда Франкліна

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

На 88-му році із життя пішов відомий актор Річард Франклін. Поціновувачам кіномистецтва він запам'ятався за ролями в серіалах "Доктор Хто" та "Еммердейл".

Про кончину артиста повідомило  авторитетне видання BBC. Зокрема, у ЗМІ заявили, що знаменитість покинув цей світ вранці на Різдво.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, журналісти також повідомили, що зірка помер "уві сні" після тривалої хвороби. Цю інформацію виданню надав представник родини Франкліна.

Ми глибоко засмучені його втратою, ми будемо з любов'ю згадувати його за його щедрість, творчий дух і фантастичне вміння розповідати історії. За межами сім'ї його також добре пам'ятають завдяки його багаторічній кар'єрі на телебаченні та в театрі, де він захоплював глядачів різного віку. Це приносило йому велику радість, і ми знаємо, що його спадщина залишиться надовго.

- підсумував представник.

Зауважимо, що мільйони кіноманів назавжди запам'ятають Річарда за роллю капітанаа Майка Єйтса — супутника Доктора у серіалі "Доктор Хто". Його персонаж допомагав відбивати вторгнення інопланетних сутностей на Землю під час класичних епізодів з 1971 по 1974 рік.

Знаменитий артист також тішив шанувальників своєю появою в серіалі "Перехрестя". він зіграв впливого підприємця Деніса Ріґґа в  телевізійній мильній опері "Еммердейл".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка кліпу Little Big помер у віці 29 років. Відома причина смерті російського танцівника.