Після розтину нарешті стало відомо, через що помер зірка "Друзів" Меттью Перрі

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Майже через 2 місяці після смерті Меттью Перрі , стали відомі результати розтину. За підсумками судово-медичної експертизи, фахівці дійшли висновку, що зірка серіалу "Друзі" помер через нещасний випадок, викликаний "гострим впливом кетаміну". Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

За інформацією видання People , управління судово-медичної експертизи Лос-Анджелеса опублікувало звіт зі згадкою того, що в крові Перрі виявили позитивний результат на кетамін. Як відомо, цей препарат лікує депресію і тривогу. До слова, нещодавно екскохана актора теж припускала, що причиною його смерті стали сильнодіючі препарати .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Експерти зазначили, що, крім кетаміну, смерті Меттью Перрі сприяли також утоплення, ішемічна хвороба серця і вплив бупренорфіну (використовується для лікування розладів, пов'язаних із вживанням опіоїдів). У звіті йдеться про те, що актор перебував на терапії інфузією кетаміну, але, свій останній курс він закінчив за півтора тижня до смерті. Тому лікарі дійшли висновку, що кетамін в організм Перрі потрапив невідомим шляхом.

За високого рівня кетаміну, виявленого в посмертних зразках крові Перрі, основні летальні наслідки мали бути пов'язані як із надмірною стимуляцією серцево-судинної системи, так і з пригніченням дихання,

- сказано в заяві бюро судово-медичної експертизи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадай, раніше Дженніфер Еністон розплакалася, згадуючи свою останню розмову з Меттью Перрі за кілька годин до його смерті. Актрисі досі важко прийняти факт смерті близького друга.

Фото: Getty Images